Νότιγχαμ: Ζητά να δημοσιευθούν οι συνομιλίες των διαιτητών

Η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία ζητά να δημοσιευθούν οι συνομιλίες μεταξύ των διαιτητών στην αναμέτρηση με την ‘Έβερτον

Νότιγχαμ: Ζητά να δημοσιευθούν οι συνομιλίες των διαιτητών

Συνεχίζονται τα έντονα παράπονα της Νότιγχαμ για τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην Έβερτον, με τη Φόρεστ να καταθέτει αίτημα, όπως ανακοίνωσε, ώστε να δημοσιευθούν οι συνομιλίες των διαιτητών του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέθεσε σήμερα επίσημο αίτημα στην ένωση διαιτητών να δώσει στη δημοσιότητα το ηχητικό με τις συζητήσεις των διαιτητών κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.

Η ομάδα έχει ζητήσει να γίνουν γνωστές οι συνομιλίες για τις τρεις φάσεις-κλειδιά της αναμέτρησης, με το μαρκάρισμα του Άσλει Γιανγ στον Τζιοβάνι Ρέινα (24'), το χέρι του Γιανγκ (44') και το μαρκάρισμα του Γιανγκ στον Χάντσον Οντόι (56').

Υποστηρίζουμε σθεναρά για την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα και τους οπαδούς να έχουν πρόσβαση στον ήχο και την απομαγνητοφώνηση για πλήρη διαφάνεια, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα του αθλήματος μας»