ΑΠΟΕΛ: Έδειξε (ξανά) ομάδα ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ για τον τίτλο!

Βγάζει αντίδραση και βρίσκει αυτοπεποίθηση την κατάλληλη στιγμή το ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Έδειξε (ξανά) ομάδα ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ για τον τίτλο!

Έκανε την τέλεια εμφάνιση, την πιο κατάλληλη στιγμή και έδειξε πως ακόμα και τώρα που η σεζόν είναι στο φινάλε της, μπορεί να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία που είναι και η πιο σημαντική τη δεδομένη στιγμή.

Οι γαλαζοκίτρινοι, όχι απλά θύμισαν κόντρα στον Άρη τις φετινές πειστικές εμφανίσεις που είχαν σε κάποια στιγμή της σεζόν, αλλά έκαναν μια ολοκληρωτική εμφάνιση με άψογη λειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι και στην αποτελεσματικότητα που παρουσίασαν, καθώς και στην ανασταλτική λειτουργία, όπου δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

Ήταν μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που είχε ανάγκη η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, τώρα που μπήκε η μάχη του τίτλου στην τελική ευθεία και διατήρησε το προβάδισμα στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα μπορέσει να πάρει τον τίτλο, με μια νίκη επί της Ομόνοιας και έστω ισοπαλία στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ κάτω από τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ΑΠΟΕΛ δείχνει στο πιο κρίσιμο στάδιο της σεζόν, να βρίσκει τα πατήματα του και τον καλό του εαυτό, με ποδοσφαιριστές «κλειδιά» να παρουσιάζονται στην καλή τους κατάσταση. Με μπροστάρη τον Κβιλιτάια που έκανε μεγάλη εμφάνιση την οποία σφράγισε με τη γκολάρα κόντρα στον Άρη, τον Σαρφό να έχει επίσης ανάλογη παρουσία, τον Ντάλσιο θα θυμίζει κάτι από τον καλό του εαυτό κι γενικότερα όλη την ομάδα να κινείται σε πολύ ψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η επόμενη μέρα της σπουδαίας νίκης επί του Άρη, φέρνει τους πάντες να είναι πολύ ευχαριστημένο και αποφασισμένοι να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή μέχρι το φινάλε, προκειμένου να φτάσει στην υλοποίηση του μεγάλου της στόχου. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης και από την Τετάρτη θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Αναμένεται η απόφαση του Σα Πίντο για το πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Μαρκίνιος ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Πηγή: protathlima.com