Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του τελικού με τη Μίλαν στο Youth League

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μίλαν στον τελικό του Youth League (22/4).

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του τελικού με τη Μίλαν στο Youth League

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον μεγάλο αγώνα με αντίπαλο τη Μίλαν στον τελικό του Youth League, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου και 19.00 ώρα Ελλάδας.

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Για τον τελικό του UEFA Youth League με αντίπαλο την Milan που θα διεξαχθεί στo Colovray Sports Centre της Nyon, την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 18.00 CET (19.00 ώρα Ελλάδας), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω ίντερνετ από το παρακάτω link έως και την Κυριακή 21 Απριλίου στις 18.00 CET (19.00 ώρα Ελλάδας).
https://uefayouthleague.seetickets.com/event/finale/centre-sportif-de-colovray/2989816?OfferCode=FinalistA500

Για την είσοδο στο στάδιο, κάθε φίλαθλος είναι υποχρεωμένος να έχει στην κατοχή του εισιτήριο. Παιδί κάτω των 10 ετών πρέπει να συνοδεύεται από έναν ενήλικα. Και οι δύο οφείλουν να παρουσιάσουν έγκυρα εισιτήρια.

Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται με τους εξής τρόπους: με αποθήκευση σε Smartphone και με / ή τη λειτουργία Print@home.

Μετά τις 21 Απριλίου και ώρα 18.00 CET τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται από την UEFA.

• Τα εισιτήρια κοστίζουν 12,70 CHF.
• Τα εισιτήρια για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.

Την ημέρα διεξαγωγής του τελικού θα λειτουργεί εκδοτήριο πώλησης εισιτηρίων στο Colovray Sports Centre της Nyon, από τις 15.00.

Οι θύρες θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη του τελικού. Θα επιτρέπεται η είσοδος στις εξέδρες έως και 15 λεπτά μετά την έναρξη του τελικού».