Μπαρτσελόνα: Σε συζητήσεις με τον Κουμπαρσί για νέο συμβόλαιο

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του 17χρονου κεντρικού αμυντικού της, Πάου Κουμπαρσί που έχει εντυπωσιάσει φέτος.

Μπαρτσελόνα: Σε συζητήσεις με τον Κουμπαρσί για νέο συμβόλαιο

Το τρέχον συμβόλαιο του Πάου Κουμπαρσί λήγει το καλοκαίρι του 2026, αλλά η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να το βελτιώσει και να του παραχωρήσει θέση στην πρώτη ομάδα το συντομότερο δυνατό. Ο 17χρονος αμυντικός εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο ακαδημίας που περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ - ένα τυπικό ποσό μεταξύ των ταλέντων της La Masia.

Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να την αυξήσει στο 1 δισ. ευρώ - όπως έκανε και με το νέο τριετές συμβόλαιο του 16χρονου επιθετικού Λαμίν Γιαμάλ τον Οκτώβριο.

Επιθυμία του Κουμπαρσί είναι να παραμείνει στον σύλλογο και δεν υπάρχουν ανησυχίες για το μέλλον του από αυτή την άποψη. Είναι ισόβιος οπαδός της Μπαρτσελόνα και θέλει να πετύχει στον σύλλογο - όπως έχει αποδείξει απορρίπτοντας προτάσεις στο παρελθόν. Πάνω από ένα χρόνο πριν, ο Κουμπαρσί ήταν το αντικείμενο ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Σίτι. Οι σκάουτ τον αναγνώρισαν ως παίκτη που θα ταίριαζε αμέσως στο στυλ παιχνιδιού του συλλόγου.

Τώρα έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα. Η απόδοσή του απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Champions League την περασμένη εβδομάδα ήταν το τελευταίο παράδειγμα του αξιοσημείωτου ταλέντου του για έναν παίκτη τόσο τρυφερής ηλικίας. Τον Μάρτιο, έκανε επίσης την πρώτη του διεθνή εμφάνιση με την Εθνική Ισπανίας.