Οι αλλαγές στην ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καραγκιουμρούκ και ο Ισμαΐλ Καρτάλ έχει προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ τη Καραγκιουμρούκ για το πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την αντίπαλο των Πειραιωτών, αφού βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο Ιμσαΐλ Καρτάλ έχει προχωρήσει σε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει εκτός παίκτες για διάφορους λόγους όπως για παράδειγμα οι Γιαντάς, Ουντέρ και Έστερβελντε που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ο Σιμάνσκι είναι τιμωρημένος.

Έτσι ο Λιβάκοβιτς θα είναι στον «1», ο Σάμουελ στο δεξί άκρο, ο Αζίζ με τον Τσεκλάρ στο κέντρο της άμυνας και ο Καντιόγλου στο αριστερό άκρο. Κρούνιτς και Γιούσκεκ θα είναι οι δύο χαφ.

Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης επέλεξε τον Ιρφάν, αριστερά τον Τάντιτς και σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Φρεντ με τον Ντζέκο να ηγείται της επίθεσης.

Η διάταξη της Φενέρμπαχτσε όπως παρουσιάστηκε από την ιστοσελίδα sporx.com