Η κριτική στον Λιβάκοβιτς, ο γυμναστής της Εθνικής Κροατίας και η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Σκληρή κριτική δέχεται ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τους Τούρκους να θεωρούν ότι έχει σοβαρές ευθύνες στα γκολ που δέχτηκε.

Η κριτική στον Λιβάκοβιτς, ο γυμναστής της Εθνικής Κροατίας και η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Στο επίκεντρο της κριτικής έχει βρεθεί ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Οι απαιτήσεις από τον Κροάτη γκολκίπερ της Φενέρμπαχτσε είναι πολύ μεγάλες και μέχρι τώρα στην Κωνσταντινούπολη θεωρούν ότι δεν έχει ανταποκριθεί και ούτε έχει δικαιολογήσει το πολύ καλό όνομα που έχει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Φενέρ έχει προσλάβει τον Σάντρο Ζούφιτς, τον προπονητή τερματοφυλάκων που ήταν στο τιμ της εθνικής Κροατίας και γνωρίζει καλά τον Λιβάκοβιτς. Το πρόβλημα του Λιβάκοβιτς το εστιάζουν στα μακρινά σουτ.

Δύο γκολ δέχτηκε από τον Ολυμπιακό (Φορτούνης, Τσικίνιο) και ένα από την Τραμπζονσπόρ και στην Τουρκία υπάρχει προβληματισμός. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Τύπος ο Ισμαΐλ Καρτάλ είχε επιλέξει Τούρκο τερματοφύλακα, αλλά η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση του Κροάτη.

Πάντως οι Τούρκοι αναλύοντας το ματς με τον Ολυμπιακό «χρεώνουν» στον Λιβάκοβιτς ως πιο σοβαρό λάθος την κακή εκτίμηση που έχει κάνει στο σουτ του Γιόβετιτς. Είναι ποιοτικός τερματοφύλακας, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του και φυσικά υπάρχει ανησυχία για τη ρεβάνς στο «Σουκρού Σαράτσογλου».