Serie A: Η Μόντσα έβαλε μπλόκο στην Μπολόνια

Η ποιοτική Μόντσα υποχρέωσε σε ισοπαλία την Μπολόνια (0-0), που πάντως παραμένει στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League.  Χωρίς νικητή και γκολ το Derby Della Mole με την Γιουβέντους να μην μπορεί ξανά να νικήσει την Τορίνο 

Serie A: Η Μόντσα έβαλε μπλόκο στην Μπολόνια

Στο μπλόκο της ποιοτικής και μαχητικής Μόντσα έπεσε η Μπολόνια που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 0-0. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα κυριάρχησε στο ματς, είχε 17 τελικές προσπάθειες αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει έστω μία φορά τον εξαιρετικό πορτιέρε Νρι Γκρεγκόριο που κατέβασε ρολά.

Παραμένει πάντως η Μπολόνια στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Championw League, τέσσερις βαθμούς πάνω από την Ρόμα που θα αγωνιστεί την Κυριακή (14/4) στο Ούντινε. Όσο για την Μόντσα, ο βαθμός που πήρε στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» δεν ήταν αρκετός για να ελπίζει ρεαλιστικά πως θα προλάβει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Τορίνο με την Γιουβέντους (0-0) με την ομάδα του Αλέγκρι να μην μπορεί για τέταρτο σερί ραντεβού να νικήσει την Τορίνο, η οποία όμωςέχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για να βγει στην Ευρώπη καθώς έμεινε 9η πίσω από Αταλάντα, Λάτσιο και Νάπολι.

Η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Μίλαν και πιέζεται από την Μπολόνια για την τρίτη θέση. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, ανασταλτικά οι ομάδες έπαιξαν όπως έπρεπε και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Στη μάχη της παραμονής, η Λέτσε επικράτησε σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι της Έμπολι με 1-0, με το γκολ του Σανσόνε στο 89' να είναι πιθανότατα αυτό που θα κρατήσει τους «ερυθροκίτρινους» στην κατηγορία.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 32ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (12/4)

Λάτσιο - Σαλερνιτάνα 4-1

(7’, 35’ Άντερσον, 14’ Βετσίνο, 87’ Ίσακσεν - 16’ Ταουμά)

ΣΑΒΒΑΤΟ (13/4)

Λέτσε - Έμπολι 1-0

(89' Σανσόνε)

Τορίνο - Γιουβέντους 0-0

Μπολόνια - Μόντσα 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ (14/4)

13.30: Νάπολι - Φροζινόνε

16.00: Σασουόλο - Μίλαν

19.00: Ουντινέζε - Ρόμα

21.45: Ίντερ - Κάλιαρι

ΔΕΥΤΕΡΑ (15/4)

19.30: Φιορεντίνα - Τζένοα

21.45: Αταλάντα - Βερόνα