Ομόνοια: Ο Ουζόχο έδειξε πως ήταν έτοιμος από καιρό

Ο Ουζόχο έδειξε πως χρειαζόταν μία ευκαιρία για να δείξει την αξία του με την Ομόνοια.

Ομόνοια: Ο Ουζόχο έδειξε πως ήταν έτοιμος από καιρό

Είναι αλήθεια πως μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο δεν ένοιωθαν και ιδιαίτερα καλά στην Ομόνοια και παρά το γεγονός πως υπάρχει και ο Ουζόχο στην ομάδα των πρασίνων.

Αυτό δεν είχε σε καμία περίπτωση να κάνει με την αξία του σαν τερματοφύλακα αλλά είχε να κάνει με την αγωνιστική του κατάσταση και με την μεγάλη του αποχή λόγο Φαμπιάνο αφού είχε να βρεθεί στην θέση του τερματοφύλακα από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της χρονιάς όταν η Ομόνοια είχε κερδίσει 3-1 στις 2 Ιανουάριου.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας όμως έδειξε πως ήταν από καιρό έτοιμος να πάρει την θέση του τερματοφύλακα και ήταν λες και έπαιζε βασικός τόσο καιρό καθώς και με τους συμπαίκτες του δεν αντιμετώπισέ κανένα πρόβλημα και παράλληλα έδειξε πως η αγωνιστική του κατάσταση είναι εξαιρετική.

Ο Ουζόχο μπορεί να μην έχει πολλά λεπτά αγωνιστική δράσης άλλα είναι ένας τερματοφύλακας που έχει μεγάλη αξία άλλωστε ποιος δεν θυμάται την εκπληκτική εμφάνιση στο Μάνσεστερ εκεί που έμοιαζε ανίκητος.

Ασφαλώς για να είναι σε καλή κατάσταση και ο Ουζόχο αλλά και οι υπόλοιποι τερματοφύλακες της Ομόνοιας σημαντικό και καθοριστικό ρόλο παίζει και ο Λουγκρίδης που είναι ο προπονητής τους.

Πηγή: shootandgoal.com