Υπαρκτός ο κίνδυνος φυλάκισης για Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πρότεινε στο δικαστήριο της Μαδρίτης συμβιβαστική λύση για το θέμα της φοροδιαφυγής του, όμως αυτή απορρίφθηκε.

Υπαρκτός ο κίνδυνος φυλάκισης για Ρονάλντο

Την υπόθεση της φοροδιαφυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο επαναφέρει η Mundo Deportivo στη διαδικτυακή της έκδοση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που κάνει ήδη το γύρο του κόσμου ο Ρονάλντο κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14.700.000 ευρώ και ο ίδιος είχε προτείνει στο δικαστήριο συμβιβασμό που προέβλεπε να πληρώσει τα 5.000.000 για να κλείσει οριστικά η υπόθεση με αίσιο τέλος για τον ίδιο, όμως τελικά αυτό δεν έγινε αποδεκτό.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης τον Άυγουστο του 2017, όταν και έγινε γνωστό πως ο Πορτογάλος είχε αποκρύψει το παραπάνω ποσό.

Κατά την απολογία του ο Ρονάλντο είχε ισχυριστεί ότι «ποτέ δεν απέκρυψα τίποτε, ποτέ δεν προσπάθησα να αποφύγω τους φόρους. Η ισπανική εφορία γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για τις πηγές εισοδημάτων μου διότι τις δηλώνουμε. Όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι ζητώ από τους συμβούλους μου ότι πρέπει να τα έχουν όλα σε τάξη και να πληρώνουν εγκαίρως γιατί δεν θέλω μπελάδες».

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο μεγάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να πείσει τους δικαστές και σύμφωνα με τη Mundo ο κίνδυνος φυλάκισής του είναι υπαρκτός, όμως ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι και το επικρατέστερο αφού η πιθανότερη τιμωρία του θα είναι μια ποινή με αναστολή, κάτι που είχε επιβληθεί και στον σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, για παρόμοια υπόθεση.