Αποχώρησε από το γήπεδο η Φενέρμπαχτσε (vid)

Ο τελικός του Super Cup Τουρκίας ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού τα «καναρίνια» αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Αποχώρησε από το γήπεδο η Φενέρμπαχτσε (vid)

Όπως είχε προαναγγείλει η Φενέρμπαχτσε παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σανλιούρφα για τον τελικό του Super Cup με την Κ19. Τα «καναρίνια» με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να αντιδράσουν για τις αποφάσεις της ομοσπονδίας και το γεγονός πως ανέβαλλε το ματς λόγω Ολυμπιακού.

Με την Κ19 η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε στο Super Cup

Η Φενέρ πράγματι κράτησε την πρώτη της ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, αφού θεωρεί σημαντικότερο το ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό. Έτσι κόντρα στην Γαλατά παρατάχθηκε με παιδιά 18 και 19 ετών.

Η Γαλατασαράι από την πλευρά της παρατάχθηκε με όλα της τα αστέρια και στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με τον Ικάρντι. Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι.

Οι παίκτες της Φενέρ δεν έκαναν καν σέντρα μετά το γκολ που δέχτηκαν, αφού δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο όπως και έκαναν. Έτσι ο τελικός του Super Cup τελείωσε στο δεύτερο λεπτό με τη Φενέρμπαχτσε να φεύγει για τα αποδυτήρια.

Η στιγμή της αποχώρησης...