Με την Κ19 η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε στο Super Cup

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε στο Super Cup με τη Γαλατασαράι και πράγματι έχει κατεβάσει την Κ19.

Με την Κ19 η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε στο Super Cup

Το είπε και το έκανε η Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν κατέβηκε να παίξει στον τελικό του Super Cup Τουρκίας με αντίπαλο τη Γαλατασαράι. Τα «καναρίνια» αντιδρούν για το γεγονός πως η ομοσπονδία δεν ανέβαλλε το παιχνίδι της όπως είχε ζητήσει, πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Conference League. Επίσης την αντίδραση της Φενέρ προκάλεσε και ο μη ορισμός ξένου διαιτητή.

Η Φενέρμπαχτσε πάτησε το γήπεδο της Σανλιούρφα με παίκτες της Κ19 και η ενδεκάδα που ανακοινώθηκε είναι η εξής: Φουρκάν, Μουσταφά Ερμί, Εφεκάν, Γιουσούφ, Ουμιτσάν, Μουχάμετ, Γκορκέμ Ιμπραχίμ, Κερέμ, Μουχάμετ Ζέκι, Εμιρχάν και Τσαγκρί. Όλοι τους είναι παιδιά 18 και 19 ετών. Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε βρίσκονται μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στη Σανλιούρφα και έκανε την εξής δήλωση: «Η Φενέρμπαχτσε ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες της να κερδίσει το τρόπαιο και αυτό το έκανε για να επαναστατήσει ενάντια στις αρχές και στις αδικίες που έχει υποστεί».