Γιώργος Μασούρας: «Εκπληρώθηκε ένα παιδικό μου όνειρο»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε για 1η φορά τον Γιώργο Μασούρα στην Εθνική, εκπληρώνοντας το παιδικό όνειρο του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου.

Γιώργος Μασούρας: «Εκπληρώθηκε ένα παιδικό μου όνειρο»

Η Εθνική είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του Nations League με τον Άγγελο Αναστασιάδη στο πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για τα ματς με Φινλανδία και Εσθονία.

Ο Γιώργος Μασούρας συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Φυσικά αποτελεί την μέγιστη τιμή για κάθε Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή η κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Για μένα προσωπικά, αποτελεί την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου και για το λόγο αυτό είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και το τεχνικό επιτελείο για την τιμή που μου κάνουν, καθώς επίσης και την ομάδα μου, τον Πανιώνιος που όλα αυτά τα χρόνια μου έχει δώσει την δυνατότητα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής».