Εμπαμπέ για Football Leaks: «Έχω πληρώσει όλους τους φόρους»

Ο Γάλλος άσος ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά στη μεταγραφή του στην Παρί και απάντησε στη ιστοσελίδα Mediapart.

Εμπαμπέ για Football Leaks: «Έχω πληρώσει όλους τους φόρους»

Θέση στις «αποκαλύψεις» που έκανε η γαλλική ιστοσελίδα «Mediapart», επικαλούμενη τα Football Leaks και αναφορικά με την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017, πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός, δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως έχει πληρώσει όλους τους φόρους που του αναλογούν στην Γαλλία, ενώ τοποθετήθηκε και για την απόφαση του να επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Θέλω να τονίσω πως έχω καταβάλει όλους τους φόρους που μου αναλογούν στην Γαλλία, από το σύνολο των εσόδων μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαπέ και πρόσθεσε: «Έχουν δημοσιοποιήσει διάφορα πράγματα, όμως για εμένα το πιό σημαντικό, ήταν να γνωρίζω σε ποιά ομάδα θα μπορούσα να εξελιχθώ και να προοδεύσω, αλλά και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προς αυτήν την κατεύθυνση. Ετσι, απολύτως φυσιολογικά, επέλεξα την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό που με κάνει να γελώ, είναι πως η Mediapart καταγγέλει παρατυπίες στον χώρο του ποδόσφαίρου, εκτός απ΄ ότι όλα όσα με αφορούν είναι απολύτως νόμιμα. Είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ