«Ο Ταχτσίδης πήρε κίτρινη επίτηδες για να πάει στον Βέρτη»

Έξαλλοι οι Ρουμάνοι με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τον οποίο κατηγορούν ότι πήρε εσκεμμένα κίτρινη κάρτα στην Κλουζ, προκειμένου να πάει σε συναυλία του Βέρτη.

«Ο Ταχτσίδης πήρε κίτρινη επίτηδες για να πάει στον Βέρτη»

Κάθε άλλοι παρά θετικό φαίνεται να είναι το κλίμα για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Κλουζ, από την οποία φημολογείται ότι θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Έλληνας μέσος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας του στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Κορβινούλ (ομάδα Β΄ κατηγορίας) για το Κύπελλο Ρουμανίας. Στο ενδέκατο λεπτό της συνάντησης ωστόσο, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, η οποία μάλιστα διασύρθηκε από την αντίπαλό της με το βαρύ 4-0 και αποκλείστηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας «fanatik», στα αποδυτήρια της Κλουζ «βράζουν» με τον ποδοσφαιριστή και την αποβολή του, ωστόσο του «χρεώνουν» και κάτι ακόμα.

Στο παιχνίδι με την Ραπίντ Βουκουρεστίου στις 10 Φεβρουαρίου, πήρε κίτρινη κάρτα ενώ ήταν στον πάγκο, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει κάρτες και να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Έλληνας χαφ προκάλεσε τον... κιτρινισμό του εσκεμμένα, επειδή δεν ήθελε να παίξει στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, για να μην χάσει τη συναυλία του Νίκου Βέρτη που θα πήγαινε εκείνες τις μέρες στην Κλουζ.