Μπέρνλι: Παράπονα για την διαιτησία από τον Κομπανί

Το ζήτημα της διαιτησίας στην Premier League έθιξε και ο προπονητής της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί

Μπέρνλι: Παράπονα για την διαιτησία από τον Κομπανί

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί, πιστεύει ότι η διαιτησία της Premier League «δεν ήταν αρκετά καλή» φέτος και ότι το VAR «δεν διευκολύνει» τους διαιτητές.

Ο 37χρονος προπονητής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα του Σαββάτου στην Premier League με την Τσέλσι, επειδή διαμαρτυρήθηκε για μια απόφαση πέναλτι εις βάρος της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, η οποία είδε επίσης την αποβολή του αμυντικού Λόρενς Ασινιόν.

Ο Κομπανί ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή Ντάρεν Ίνγκλαντ μετά το ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ - που έληξε ισόπαλο 2-2 - για τις δυσάρεστες εκφράσεις του εκείνη την στιγμή, αλλά επέμεινε την Δευτέρα ότι το επίπεδο της διαιτησίας στο πρωτάθλημα έχει πέσει.

«Θα συνεχίσω να λέω αυτό που σκέφτομαι», δήλωσε ο Κομπανί. «Δεν το αποφεύγω και το έχω πει στους ίδιους τους διαιτητές, στους αξιωματούχους, η διαιτησία δεν ήταν αρκετά καλή αυτή τη σεζόν.

Και το έχω πει αυτό με εποικοδομητικό, νομίζω, τρόπο, κατανοώντας επίσης το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο γι' αυτούς. Ο έλεγχος είναι τεράστιος, η πίεση είναι μεγαλύτερη από ποτέ για τους διαιτητές.

Νομίζω ότι η προσθήκη του VAR και περισσότερων απόψεων και περισσότερων αξιωματούχων δεν τους διευκολύνει να κάνουν τη δουλειά τους».