Serie A: Η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την Φλωρεντία

Η Μίλαν επικράτησε εκτός έδρας της ποιοτικής Φιορεντίνα (1-2) πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη στη Serie A  

Serie A: Η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την Φλωρεντία

Σπουδαίο ματς έγινε στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Μίλαν. Εκεί όπου η Μίλαν επιβλήθηκε με 2-1, πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο Καμπιονάτο και εδραίωσε την παρουσία της την δεύτερη θέση της κατάταξης, 11 βαθμούς πίσω από την Ίντερ.

Η Φιορεντίνα παραμένει στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης, αλλά έμεινε με την πίκρα πως παρόλο που πάλεψε στα ίσια κόντρα στον ισχυρό αντίπαλο και είχε ισάριθμες ευκαιρίες με την Μίλαν, εν τέλει έμεινε με άδεια τα χέρια και 'ετσι μπ΄΄ηκςε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων.

Η Λάτσιο στο ντεμπούτου το Ιγκόρ Τούντορ νίκησε την Γιουβέντους με 1-0, με γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάρουσιτς και ελπίζει ότι θα προλάβει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Στο 20’ ο Καστεγιάνος είχε σουτ στο δοκάρι.

Από την άλλη πλευρά η Γιουβέντους, παρά την ήττα παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται σε τροχιά Champions League.

Σε άλλο ματς η Τορίνο νίκησε την Μόντσα με 1-0 με γκολ που πέτυχε στο 69’ με πέναλτι ο Σανάμπρια. Οι φιλοξενούμενοι από το 72’ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής το Πεσίνα.

Τέλος η Τζένοα και η Φροζινόνε αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30’ με τον Γκούντμουντσον, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 36’ με τον Καρβάλιο.

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:

ΣΗΜΕΡΑ

Νάπολι – Αταλάντα 0-3

(27' Μίραντσουκ, 45' Σκαμάτσα, 88' Κουπμάινερς)

Τζένοα – Φροζινόνε 1-1

(30' Γκούντμουντσον- 36' Καρβάλιο)

Τορίνο – Μόντσα 1-0

(69' πέν. Σανάμπρια)

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0

(93' Μάρουσιτς)

Φιορεντίνα – Μίλαν 1-2

(50' Ντάνκαν-47' Λόφτους-Τσικ, 53' Λεάο)

ΑΥΡΙΟ

13.30: Μπολόνια – Σαλερνιτάνα

16.00: Κάλιαρι – Βερόνα, Σασουόλο – Ουντινέζε

19.00: Λέτσε – Ρόμα

21.45: Ίντερ – Έμπολι