Λίβερπουλ: Τραυματίστηκε ο Ρόμπερτσον με την Σκωτία, θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά τον τραυματισμό που υπέστη σε φιλικό αγώνα με την Σκωτία.

Λίβερπουλ: Τραυματίστηκε ο Ρόμπερτσον με την Σκωτία, θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Ο Άντι Ρόμπερτσον θα επιστρέψει στο Λίβερπουλ για να υποβληθεί σε εξετάσεις, αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη φιλική ήττα της Σκωτίας από την Βόρεια Ιρλανδία με 1-0 στο Hampden Park.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό του μετά από μια σκληρή πρόκληση στο πρώτο ημίχρονο από τον Χούμε της Σάντερλαντ και αντικαταστάθηκε από τον Λιούις Φέργκιουσον της Μπολόνια.

«Θα τον αξιολογήσουμε», δήλωσε ο προπονητής της Σκωτίας Στιβ Κλαρκ μετά το παιχνίδι. «Θα επιστρέψει στην ομάδα του και θα τον αξιολογήσουν. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα».

Ο συμπαίκτης του αμυντικός της Λίβερπουλ Κόνορ Μπράντλεϊ έφερε την «μαχαιριά» για τη Σκωτία, της οποίας το σερί χωρίς νίκη ενόψει του Euro ανέρχεται πλέον σε επτά αγώνες.

Ο Μπράντλεϊ πέτυχε το μοναδικό γκολ της βραδιάς στο πρώτο ημίχρονο - το πρώτο του στο ανώτερο διεθνές ποδόσφαιρο. Ο 20χρονος έγινε ο νεότερος Βορειοϊρλανδός που σκοράρει εκτός έδρας στη Σκωτία από τότε που ο Τζορτζ Μπεστ είχε βάλει δίχτυα σε ηλικία 18 ετών τον Νοέμβριο του 1964.

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον είναι μια σημαντική ανησυχία για τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της επανεκκίνησης της κούρσας για τον τίτλο της Premier League την Κυριακή, όταν η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπράιτον. Η Λίβερπουλ βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ μόνο στη διαφορά τερμάτων με 10 αγώνες να απομένουν για την σεζόν.

Ο Ρόμπερτσον επέστρεψε στη δράση μόλις στα τέλη Ιανουαρίου μετά από τρεισήμισι μήνες απουσίας, αφού εξάρθρωσε τον ώμο του κατά τη διάρκεια της ήττας της Σκωτίας με 2-0 στα προκριματικά του Euro από την Ισπανία τον Οκτώβριο. Στη συνέχεια, έχει παίξει μόνο 15 φορές για την Λίβερπουλ στην Premier League την φετινή σεζόν.

Μετά το παιχνίδι με την Μπράιτον, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Άνφιλντ τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Κλοπ ταξιδεύει στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη Κυριακή, προτού η εντός και εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Europa League έρθει εκατέρωθεν της επίσκεψης της Κρίσταλ Πάλας στις 14 Απριλίου.