Μακ Άλιστερ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Την κατάκτηση της Premier League και του Europa League με την Λίβερπουλ την φετινή, πρώτη του, σεζόν ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, προκειμένου να τα προσθέσει δίπλα στο ήδη κατακτηθέν Carabao Cup.

Μακ Άλιστερ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Εν μέσω μιας εντυπωσιακής πρώτης σεζόν στη Λίβερπουλ, ο Αλέξις Μακ Άλιστερ περιέγραψε την επιθυμία του να προσθέσει κι άλλα μετάλλια στην πολύτιμη συλλογή αναμνηστικών του στο εγγύς μέλλον.

«Ίσως φέτος μπορούμε να σκεφτούμε την Premier League, το Europa League», υπογραμμίζει ο 25χρονος Αργεντίνος διεθνής.

«Νομίζω ότι όταν θέλεις κάτι, πρέπει να δουλέψεις γι' αυτό - και αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή σε αυτό. Νομίζω ότι πρόκειται για μια ομάδα νικητών. Ήρθα σε έναν σύλλογο που θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και να ανταγωνίζεται. Το πιο σημαντικό, νομίζω, είναι ότι είναι και καλοί άνθρωποι.

Νομίζω ότι αυτή η ομάδα θέλει να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα με βήμα. Ξέρουμε όμως ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να πάρουμε τρόπαια. Αν με ρωτάτε, φυσικά η ιδέα είναι να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε.

Θέλουμε να κερδίσουμε; Ναι, τα πάντα. Αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε [καθημερινή] βάση, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε».

Πριν την διεθνή διακοπή, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή το 2022, Αλέξις Μακ Άλιστερ σκόραρε κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ συνολικά φέτος μετρά 5 γκολ και 6 ασίστ σε 34 συμμετοχές.