Ο κακός χαμός στη Φενέρμπαχτσε με τον Λιβάκοβιτς

Τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ έχουν «πληγώσει» τη Φενέρμπαχτσε με τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς να φέρεται πως ζήτησε να αποχωρήσει από την Τουρκία.

Ο κακός χαμός στη Φενέρμπαχτσε με τον Λιβάκοβιτς

Άνω κάτω έχει κάνει τη Φενέρμπαχτσε το παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ και όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Από εκείνο το ματς και μετά το τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την UEFA, ενώ στη Φενέρ υπάρχει αναστάτωση με το κλαμπ να έχει απειλήσει πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Πέρα απ’ όλα αυτά σύμφωνα με όσα αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Λιβάκοβιτς είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τα «καναρίνια» μετά απ’ όσα έγιναν σε εκείνη την αναμέτρηση.

Ο Κροάτης γκολκίπερ δέχτηκε πολλά αντικείμενα σε εκείνο το ματς, χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ δέχτηκε γροθιά από οπαδό τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ήθελε να φύγει από την Τουρκία και οι άνθρωποι του κλαμπ έπεσαν πάνω του για να μπορέσουν να του αλλάξουν γνώμη.

Ο τεχνικός της Φενέρ, Ισμαήλ Καρτάλ μίλησε αρκετά μαζί του, ενώ το ίδιο έκαναν και στελέχη του κλαμπ. Ο παίκτης φέρεται να είπε μετά το ματς: «Η Τουρκία τελείωσε για μένα θέλω να φύγω». Στις τάξεις της τουρκικής ομάδας υπήρχε έντονη ανησυχία πως ο παίκτης δεν θα επέστρεφε στην Τουρκία όταν θα ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Μετά τη συζήτηση που είχε με τον Καρτάλ και συνάντηση με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ο Κροάτης έχει εγκαταλείψει την αρχική του απόφαση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων.