Εμπαπέ: «Τo μέλλον μου θα ξεκαθαρίσει πριν το Εuro 2024!»

«Όταν πρέπει να πω κάτι θα το κάνω ως άντρας» είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ που ανακοίνωσε ότι το που θα παίζει την επόμενη σεζόν θα ξεκαθαρίσει πριν το Εuro 2024!

Εμπαπέ: «Τo μέλλον μου θα ξεκαθαρίσει πριν το Εuro 2024!»

Aναφορικά με το μέλλον του τοποθετήθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και για τα σενάρια που τον φέρνουν να έχει ήδη «κλείσει» στη Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είπε, σχετικά. πως: «Όταν πρέπει να πω κάτι, θα το κάνω ως άντρας»./

Σημείωσε μάλιστα πως το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του Euro 2024 τον Ιούνιο (14/06), ενώ πρόσθεσε ότι παραμένει η επιθυμία του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η τελική απόφαση δεν εξαρτιέται από εκείνον.

«Δεν έχω πει τίποτα για το μέλλον μου, μιας και δεν έχω να πω κάτι. Έχω αναφέρει πολλάκις ότι όταν πρέπει να ανακοινώσω κάτι, θα το κάνω σαν άντρας. Αλλά πιστεύω πως θα έχει ξεκαθαριστεί πριν το Euro», είπε αρχικά και συνέχισε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Πάντα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό δεν έχει αλλάξει. Αν παίξω στην Ολυμπιάδα θα είναι ένα όνειρο, αλλά αν δεν με αφήσουν, θα κάνω ό,τι μου πουν. Η απόφαση ανήκει σε ένα άτομο κι ακόμα δεν μου έχουν πει ναι ή όχι», ήταν τα λόγια του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απαγορεύσει στους παίκτες της να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες...