Τότι: «Με αυτή την ιδιοκτησία δεν θα επιστρέψω στη Ρόμα»

Ο παλαίμαχος άσος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους «τζιαλορόσι», αλλά και τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Τότι: «Με αυτή την ιδιοκτησία δεν θα επιστρέψω στη Ρόμα»

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρόμα προκειμένου να αναλάβει κάποιο πόστο στο σύλλογο αναφέρθηκε ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, Φραντσέσκο Τότι, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Τότε που είχε εκφράσει την άποψή του ότι οι Ρωμαίοι δεν θα έπρεπε να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού φορ, μιας και ο τελευταίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

«Δεν είμαι παράγοντας, είμαι ένας υποστηρικτής της Ρόμα και του ποδοσφαίρου. Μπορώ να λέω ό,τι θέλω, όπως πολλοί οπαδοί σκέφτονται, έτσι είπα και εγώ αυτό που σκέφτομαι. Εκφράστηκα έτσι, αλλά όχι κατά του Ντιμπάλα. Πάντα τον υποστήριζα, από άποψης τεχνικής είναι ο δυνατότερος παίκτης της Ρόμα.

Για εμένα είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, ποτέ δεν έχω μιλήσει άσχημα για εκείνον. Είπα ότι δεν είμαι παράγοντας, απλά το σκεφτόμουν, αυτό μόνο. Αν θέλουν να μεγαλοποιήσουν το θέμα έχει καλώς, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον του Ντιμπάλα. Ήμουν ο πρώτος που του είπα να έρθει στη Ρόμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Επιστροφή στη Ρόμα; Το είπα, με αυτήν την ιδιοκτησία δεν θα γίνει. Αν ήθελαν να με ψάξουν θα με είχαν βρει, αν γινόταν αυτό, ας ήταν. Ποτέ μην πεις όχι στη Ρόμα, τότε έλεγα πάντα πως θα πεθάνω με τη Ρόμα. Δεν εξαρτάται από εμένα».