Φορτούνα Ντίσελντορφ: Οπαδοί κάνουν έρανο για να κρατήσουν τον Τζόλη

Οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ ξεκίνησαν να μαζεύουν χρήματα για να κρατήσουν στην ομάδα τον Χρήστο Τζόλη, που αγωνίζεται δανεικός από τη Νόριτς.

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Οπαδοί κάνουν έρανο για να κρατήσουν τον Τζόλη

Αποφασισμένοι να συνεισφέρουν ώστε να μείνει στην ομάδα ο Χρήστος Τζόλης είναι οι οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Σε σημείο μάλιστα, που έφτασαν να μαζεύουν χρήματα για να βοηθήσουν τη διοίκηση ώστε να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του Έλληνα άσου.

Ο Τζόλης μετράει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 17 γκολ και 8 ασίστ σε 27 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη του στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας για να κερδίσει την άνοδό του στην Bundesliga.

Στη συμφωνία ανάμεσα στη Νόριτς και την Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον δανεισμό του παίκτη υπάρχει ρήτρα αγοράς που επιτρέπει στη δεύτερη να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη αντί πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος δεν προτίθεται να τα διαθέσει, γιατί αν το πράξει τότε δεν θα υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ για άλλες μεταγραφές.

Έτσι, με το όνομα του Έλληνα μεσοεπιθετικού να βρίσκεται παράλληλα και στο στόχαστρο κι άλλων συλλόγων, οι οπαδοί της Φορτούνα αποφάσισαν να βοηθήσουν για να μείνει ο ποδοσφαιριστής στο Ντίσελντορφ.