Η κλοπή της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γιορό, τα 100.000.000€ και ο Μέντες

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο… μάτι τον Λένι Γιορό της Λιλ που έχει στυλώσει τα πόδια και θέλει να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες.

Η κλοπή της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γιορό, τα 100.000.000€ και ο Μέντες

Ο Λένι Γιορό το έχει ξεκαθαρίσει στη Λιλ ότι θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Δεν έχει σκοπό να μείνει στη γαλλική ομάδα, αφού οι Μαδριλένοι του έχουν πάρει το μυαλό με το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει.

Ο 18χρονος στόπερ θεωρείται ένας τρομερά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και το συμβόλαιο του με τη Λιλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Από το γαλλικό κλαμπ έγινε ήδη κρούση για να ανανεώσει, αλλά από την πλευρά του παίκτη απορρίφθηκε αυτό το ενδεχόμενο.

«Θέλω να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης», έχει πει ο Γιορό με τη Λιλ να ζητάει 100 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι Μαδριλένοι δύσκολα θα δώσουν αυτό το ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο.

Πάντως σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα τα προβλήματα έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται. Η Λιλ έχει αρχίσει να το παίρνει απόφαση και να το σκέφτεται, αλλά ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. Εδώ και μερικές εβδομάδες ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες με τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις. Η εκτίμηση που γίνεται είναι πως και αυτό το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί και το σπουδαίο ταλέντο της Λιλ θα μετακομίσει το καλοκαίρι στη Μαδρίτη.

Στο… κόλπο για την απόκτηση του 18χρονου ποδοσφαιριστή έχει μπει και η Τσέλσι, η οποία μάλιστα είναι διατεθειμένη να ρίξει στο τραπέζι πολύ μεγάλο ποσό, αλλά ο παίκτης δεν θέλει να ακούει τίποτα άλλο εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.