Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία ο Λισάντρο Μαρτίνες

Ο Λισάντρο Μαρτίνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του με την Εθνική Αργεντινής και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση μετά την διακοπή.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία ο Λισάντρο Μαρτίνες

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λισάντρο Μαρτίνες, πρόκειται να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο γόνατο με την Εθνική Αργεντινής - αλλά δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κατά την διάρκεια της διεθνούς διακοπής.

Ο Μαρτίνες κλήθηκε στην αποστολή της Αργεντινής, καθώς οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν το Ελ Σαλβαδόρ και την Κόστα Ρίκα σε φιλικούς αγώνες, καθώς συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Copa America του καλοκαιριού.

Ο 26χρονος υπέστη τραυματισμό στο δεξί γόνατο στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 3-0 στην Premier League εναντίον της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου οκτώ εβδομάδες.

Ο Μαρτίνες υπέστη διάστρεμμα του έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο - από το οποίο οι χρόνοι ανάρρωσης μπορεί να ποικίλλουν - κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με τον Βλαντιμίρ Τσουφάλ της Γουέστ Χαμ στο 68ο λεπτό του αγώνα.

Ο πολύπλευρος αμυντικός προχωράει καλά στη διαδικασία αποθεραπείας και πιστεύεται ότι μπορεί να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα για τον αγώνα της Premier League με την Μπρέντφορντ στις 30 Μαρτίου.

Ο Αργεντινός δεν θα επιστρέψει εγκαίρως για την προημιτελική αναμέτρηση του FA Cup με την Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ στις 17 Μαρτίου (17.30), το τελευταίο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ πριν από την διεθνή διακοπή.

Ο Μαρτίνες είχε επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο ύστερα από παρατεταμένη απουσία άνω των τριών μηνών, κατά τη διάρκεια της οποίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση ενός σπασμένου μεταταρσίου στο πόδι του για δεύτερη φορά. Η αρχική του επέμβαση τον Απρίλιο σηματοδότησε την ολοκλήρωση της πρώτης του σεζόν στη Γιουνάιτεντ. Την φετινή περίοδο, έχει αγωνιστεί μόνο σε 10 παιχνίδια για τον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την Τρίτη (12/3) ότι ο Μέισον Μάουντ επέστρεψε στις προπονήσεις για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα τον Νοέμβριο.

Ο Άαρον Φαν-Μπισάκα επέστρεψε επίσης στις προπονήσεις ενόψει του προημιτελικού του FA Cup με την Λίβερπουλ στο Όλντ Τράφορντ την Κυριακή.