Τότεναμ: Χωρίς Φαν ντε Βεν με Φούλαμ

Ο Μίκι φαν ντε Βεν της Τότεναμ αναμένεται να χάσει το ματς με την Φούλαμ με τραυματισμό στον προσαγωγό.

Τότεναμ: Χωρίς Φαν ντε Βεν με Φούλαμ

Ο Μίκι φαν ντε Βεν είναι απίθανο να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, αλλά αναμένεται να χάσει τον επερχόμενο αγώνα της Τότεναμ με την Φούλαμ το Σάββατο (16/3), δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Ολλανδός διεθνής αντικαταστάθηκε στο 49ο λεπτό της νίκης της Τότεναμ με τέσσερα γκολ εκτός έδρας στην Άστον Βίλα την περασμένη Κυριακή με πρόβλημα που φάνηκε να είναι στους προσαγωγούς. Συμπεριλήφθηκε επίσης στην προεπιλογή της χώρας του για τους επερχόμενους αγώνες με την Σκωτία στις 22 Μαρτίου και την Γερμανία τέσσερις ημέρες αργότερα.

Ο 22χρονος έχασε δύο μήνες δράσης μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου με τραυματισμό στον προσαγωγό. Είχε επίσης παρόμοιο πρόβλημα όταν αγωνιζόταν στην πρώην ομάδα του Βόλφσμπουργκ, μένοντας εκτός δράσης μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2022.

Η Τότεναμ ταξιδεύει στην έδρα της Φούλαμ στο τελευταίο παιχνίδι της πριν από την διεθνή διακοπή του Μαρτίου και ο Ποστέκογλου είναι σίγουρος ότι ο κεντρικός αμυντικός δεν θα μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

«Ακόμα παίρνουμε όλες τις πληροφορίες γι' αυτόν, αλλά είναι απίθανο να επιστρέψει αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Ποστέκογλου στο Sky Sports την Τετάρτη (13/3).

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό και πιθανότατα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στο τέλος της εβδομάδας.

Είναι απίθανο (να είναι διαθέσιμος) για τη Φούλαμ, αλλά με τη διεθνή διακοπή, ελπίζω να μην χάσει πολλά μετά από αυτή».

Η Τότεναμ είναι πέμπτη στην Premier League, δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άστον Βίλα, η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Ποστέκογλου θα επιστρέψει στη δράση μετά την διεθνή διακοπή με την εντός έδρας αναμέτρηση με την Λούτον Τάουν στις 30 Μαρτίου.