Κλοπ: «Είναι πέναλτι για όλους τους ανθρώπους του κόσμου!» (vid)

Εκνευρισμένος ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας του στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κλοπ: «Είναι πέναλτι για όλους τους ανθρώπους του κόσμου!» (vid)

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ» και έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στην κορυφή της Premier League, με τους «κόκκινους» να ισοβαθμούν πλέον στο «ρετιρέ» της κατάταξης με την Άρσεναλ και τους «πολίτες» να ακολουθούν με έναν πόντο λιγότερο.

Μετά το παιχνίδι στο Μέρσεϊσαϊντ ωστόσο, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και πιο συγκεκριμένα για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας του στο 99’ στη φάση με πρωταγωνιστές τους Αλέξις ΜακΆλιστερ και Τζερεμί Ντοκού.

«Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι. Όχι μόνο για εμένα, αλλά και για κάθε άνθρωπο στον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και βλέπει ποδόσφαιρο. Είναι πέναλτι για όλους τους ανθρώπους του κόσμου! Όποιος πει ότι αυτό δεν ήταν πέναλτι μάλλον δεν πρέπει να ξέρει από ποδόσφαιρο! Ένα τέτοιο μαρκάρισμα σε κάθε άλλη φάση του αγωνιστικού χώρου εκτός από φάουλ είναι και κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής θα βρει κάτι να πει για να δικαιολογήσει την απόφασή του. Κάθε φορά βρίσκουν κάτι», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γερμανός.

Δείτε τη φάση: