Παγιέτ: «Είχα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι...»

Ο Ντμίτρι Παγιέτ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Παγιέτ: «Είχα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι...»

Στη Βάσκο Ντα Γκάμα συνεχίζει την καριέρα του ο Ντμίτρι Παγιέτ, ο οποίος όμως αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι μιλούσε με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο συνεργασίας του.

Πράγματι, τον Ιούλιο του 2023 είχε αποκαλύψει γαλλικό Μέσο ότι οι Πειραιώτες είναι σε επαφές μαζί του, αλλά ο Ολυμπιακός δεν το επιβεβαίωνε.

Εν τέλει, μερικούς μήνες αργότερα ήρθε ο 36χρονος πρώην άσος της Μαρσέιγ για να επιβεβαιώσει ότι όντως συζητούσε με τους «ερυθρόλευκους».

Σε συνέντευξή του στην «L’ Equipe» τόνισε τα εξής:

*** «Δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να πάω μετά τη Μαρσέιγ. Στη Ligue 1; Αδύνατον! Δεν ήθελα να πάω σε έναν σύλλογο χωρίς πίεση ή χωρίς φιλοδοξίες. Ήθελα ένα δυνατό κλαμπ, όπου οι άνθρωποι θα με μισούν αν δεν είμαι καλός. Οπότε, για μένα είχε τελειώσει. Είδα τον εαυτό μου να καταρρέει».

*** «Είχαμε μακροχρόνιες συζητήσεις με τους μάνατζερ μου μου και τη σύζυγό μου. Ευτυχώς ήταν εκεί για να με επανακινητοποιήσουν... Υπήρχε και ο Ολυμπιακός, αλλά κάναμε αυτή την επιλογή (της Βραζιλίας), να φύγουμε μόνοι και χωρίς καμία κυρία διαχείριση των τεσσάρων παιδιών κου με το σχολείο, το ποδόσφαιρο. Αν είμαι εδώ, είναι χάρη σε αυτήν (σ.σ τη σύζυγό του). Υπέγραψα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί».