Λίβερπουλ: «Μετωπική» με την αιγυπτιακή ομοσπονδία λόγω Σαλάχ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου λόγω του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Λίβερπουλ: «Μετωπική» με την αιγυπτιακή ομοσπονδία λόγω Σαλάχ

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου. Ο λόγος είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, τον οποίο οι «Φαραώ» αποφάσισαν να καλέσουν στην εθνική ομάδα για τις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις του συγκροτήματος.

Ο διεθνής άσος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον μυϊκό τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και οι «κόκκινοι» ζήτησαν από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου να παραμείνει ο παίκτης στην Αγγλία και να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια της εθνικής.

Η Ομοσπονδία όμως αγνόησε το αίτημα της Λίβερπουλ και περιμένει τον παίκτη να ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή, γεγονός που έκανε έξαλλους τους «κόκκινους».

«Οι υπεύθυνοι της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, Χοσάμ Χασάν και Ιμπραχίμ Χασάν δεν έχουν καταφέρει να συζητήσουν με τον Σαλάχ. Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποιο ραντεβού. Θέλουν πάντως να λύσουν οποιαδήποτε παρεξήγηση με τη Λίβερπουλ. Προτεραιότητα είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή», είπε για το σχετικό θέμα ο Εχάμπ Ελ Κόμι, που είναι μέλος της αιγυπτιακής Ομοσπονδίας.

Σημειώνεται ότι η Λίβερπουλ έχει μπροστά της πολλά και σημαντικά παιχνίδια στη μάχη που δίνει για την επίτευξη των στόχων της.

Πέρα από τους διπλούς αγώνες με τη Σπάρτα Πράγας στους «16» του Europa League, ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (10/3), όπως επίσης και το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας (17/3).