Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κρεμάει τα παπούτσια του» ο Φελίπε

Ο Φελίπε της Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κρεμάει τα παπούτσια του» ο Φελίπε

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φελίπε αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο 34χρονος ήρθε από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2023, με συμβόλαιο 18 μηνών και έκτοτε έχει κάνει 20 συμμετοχές ως βασικός και τρεις ως αναπληρωματικός στην ομάδα.

Όμως ο Φελίπε υποφέρει και από μακροχρόνια προβλήματα στο γόνατο, τα οποία έχουν περιορίσει την επίδρασή του την φετινή σεζόν, όταν ξεκίνησε μόνο σε τρία παιχνίδια της Premier League, ενώ έκανε άλλες δύο συμμετοχές από τον πάγκο.

Δεν ξεκίνησε σε αγώνα της Premier League μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν ήταν μέλος της ομάδας που έχασε με 5-0 στη Φούλαμ.

Ωστόσο, ο Φελίπε έχει ξεκινήσει σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια υπό τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, συμπεριλαμβανομένου του 2-0 επί της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ τον περασμένο μήνα, όταν σχημάτισε εντυπωσιακή συνεργασία με τον Βραζιλιάνο Μουρίγιο.

Ο Φελίπε επιβεβαίωσε στο Instagram ότι θα αποχωρήσει από την Νότιγχαμ Φόρεστ στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι, αλλά ότι σκοπεύει να «αξιοποιήσει αυτούς τους τελευταίους μήνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολλή χαρά, ένταση και αφοσίωση».

Εκτός από την Φόρεστ, ο Φελίπε έχει εκπροσωπήσει μεταξύ άλλων, την Κορίνθιανς, την Πόρτο και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει επίσης επιλεγεί δύο φορές από την Βραζιλία.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (10/3) στην έδρα της Μπράιτον.