Τοτεναμ: Πλήγμα με Ριτσάρλισον

Ο Ριτσάρλισον της Τότεναμ θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός με τραυματισμό στο γόνατο.

Τοτεναμ: Πλήγμα με Ριτσάρλισον

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό της εντός έδρας ήττας με 2-1 από τη Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς στις 17 Φεβρουαρίου - την πιο πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας του στην Premier League.

Ο 26χρονος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό, σημειώνοντας εννέα γκολ στις τελευταίες 10 εμφανίσεις του στην Premier League.

«Πηγαίνοντας στο τελευταίο παιχνίδι, ο Ρίτσι τραυματίστηκε λίγο στο γόνατο, οπότε θα λείψει για δύο ή τρεις εβδομάδες», δήλωσε την Παρασκευή ο προπονητής των «σπιρουνιών», Άγγελος Ποστέκογλου.

«Είχε ένα σπουδαίο μεσαίο κομμάτι της σεζόν για εμάς και είχε μεγάλη συνεισφορά, αλλά κάπως έτσι εξελίχθηκε η σεζόν του και απλά θα πρέπει να αντισταθμίσουμε την απουσία του».

Ο αρχηγός των Λοδρέζων, Χιουνγκ-Μιν Σον, φαίνεται ότι θα ηγηθεί της γραμμής στον αγώνα του Σαββάτου στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με τους Κουλουσέφσκι, Τζόνσον και τον νεοαποκτηθέντα τον Ιανουάριο ΤίμοΒέρνερ να διεκδικούν θέσεις στην επίθεση.

Ερωτηθείς για την υπόλοιπη ομάδα του ενόψει του αγώνα με την Πάλας, ο Ποστέκογλου πρόσθεσε: «Ο Σες (Ράιαν Σεσενιόν) έπρεπε να κάνει εγχείρηση στον προσαγωγό του.

Όσον αφορά την επιστροφή του: Ο Ντέστινι (Ουντότζι) έχει μια πιθανότητα για αύριο. Προπονήθηκε - θα δούμε πώς θα τραβήξει. Ο Πέδρο (Πόρο) είναι πιθανότατα άλλη μια εβδομάδα μακριά».