Πεσέιρο: Τέλος από την Εθνική Νιγηρίας

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού την περίοδο 2007-08 Ζοσέ Πεσέιρο απολύθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Νιηγρίας

Πεσέιρο: Τέλος από την Εθνική Νιγηρίας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Νιγηρίας ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Ζοσέ Πεσέιρο.

Μερικές μόνο μέρες αφότου ολοκληρώθηκε η πορεία των «Super Eagles» μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, στον οποίο ηττήθηκε με 2-1 από την οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού, ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω μιας ανάρτησής του στα Social Media.

«Η συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νιγηρίας ολοκληρώθηκε. ήταν τιμή μου που προπόνησα του Super Eagles.

Ήταν 22 μήνες απέραντης αφοσίωσης, συγκίνησης και τεράστιου ενθουσιασμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2007-08.

«Αν είχαμε τα χρήματα να του πληρώσουμε την αποζημίωση, θα ήμασταν έτοιμοι να τον απολύσουμε από τα καθήκοντά του, δεν είμαστε ευχαριστημένοι», είχε πει τον Νοέμβριο χαρακτηριστικά ο Νσε Εσιέν, ο οποίος είναι μέλος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, απογοητευμένος από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.