Τι έκανε η Φερεντσβάρος μετά τον Ολυμπιακό

Ξέσπασμα στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο Κύπελλο ακολούθησαν για την Φερεντσβάρος μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό στο Conference League. 

Τι έκανε η Φερεντσβάρος μετά τον Ολυμπιακό

Επειδή συνήθως κοιτάζουμε τι κάνουν οι ξένες ομάδες προτού παίξουν με τις ελληνικές στην Ευρώπη, έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της Φερεντσβάρος μετά τον αποκλεισμό της με δύο ήττες χωρίς να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό για το Conference League.

Για μία ομάδα που μέσω του προπονητή της, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, όπως και των παικτών της δεν κρυβόταν η επιθυμία να φτάσει έως τον τελικό της διοργάνωσης δεν ήταν εύκολη η διαχείριση μετά τον αποκλεισμό.

Στη θεωρία. Γιατί στην πράξη η «Φράντι» πήγε λίγες μέρες μετά εκτός έδρας και διέλυσε με 5-0 την Ουίπεστ (άλλα δύο γκολ ο Βάργκα, δύο ο Πέσιτς), ενώ αμέσως μετά απέκλεισε στα πέναλτι για το Κύπελλο την Ντέμπρετσεν (πάλι εκτός, σκόρερ ο Πέσιτς με... πέναλτι). Κι είναι ειρωνεία γιατί ο Στάνκοβιτς ετοίμαζε τους παίκτες του για τη διαδικασία μήπως χρειαστεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά η προπόνηση του ήταν χρήσιμη στο Κύπελλο.

Η Φερεντσβάρος έχει πλέον στόχο το νταμπλ στην Ουγγαρία, καθώς είναι ένα βαθμό πίσω από την Πακς στο πρωτάθλημα (αλλά με ματς λιγότερο) και λογικά θα την αντιμετωπίσει στο Κύπελλο (πέρασε στους «8» με θρίλερ στην παράταση την... Ουίπεστ με 2-1)