Λίβερπουλ: Επίσημο αίτημα σε Λεβερκούζεν για επαφές με τον Αλόνσο

Η Λίβερπουλ ζήτησε και επίσημα από τη Λεβερκούζεν να ξεκινήσει τις συζητήσεις της με τον Τσάμπι Αλόνσο.

Λίβερπουλ: Επίσημο αίτημα σε Λεβερκούζεν για επαφές με τον Αλόνσο

Η διοίκηση της Λίβερπουλ συνεχίζει τις κινήσεις της για τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ήδη γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στην πρώτη θέση της λίστας των «κόκκινων» για τη συγκεκριμένη θέση βρίσκεται ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος εντυπωσιάζει την τρέχουσα σεζόν στη Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο αγγλικός σύλλογος κατέθεσε επίσημα έτοιμα στις «ασπιρίνες» για να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Αλόνσο, το συμβόλαιό του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι το όνομα του τελευταίου βρίσκεται παράλληλα και στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου, η οποία το καλοκαίρι θα λύσει τη συνεργασία της με τον Τόμας Τούχελ, ενώ ετοιμάζει πρόταση στον Αλόνσο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τη Λεβερκούζεν, αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό μεταξύ 15-25 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον Ισπανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον πάγκο της, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο μαζί του – όπως προαναφέραμε.