Συλαϊδόπουλος: «Η ομάδα έχει προσωπικότητα και έχει δείξει πως έχει τη δίψα για τη νίκη»

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στη νίκη επί της Λανς.  

Συλαϊδόπουλος: «Η ομάδα έχει προσωπικότητα και έχει δείξει πως έχει τη δίψα για τη νίκη»

Οι Νέοι του Ολυμπιακού απέκλεισαν στα πέναλτι τη Λανς και έτσι πέρασαν για πρώτη φορά στα προημιτελικά του UEFA Youth League. Στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος εκθείασε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που δείχνουν οι παίκτες του σε κάθε παιχνίδι.

Ο προπονητής της «ερυθρόλευκης» Κ19 δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που έχουμε κάνει, στόχος μας είναι να χαρακτηριστούμε αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες Κ19 στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το δεύτερο σημαντικό είναι να εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, που για εμάς είναι σημαντικό ως Έλληνες να δείχνουμε την ποιότητα που υπάρχει στη χώρα μας.

Στόχος είναι η εξέλιξη, η πρόοδος και να γινόμαστε καλύτεροι ποδοσφαιριστές και να αξιολογούμε τους παίκτες που έχουμε εδώ. Έχουμε μία καλή φουρνιά παικτών και πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολλά ως Ελλάδα απ’ αυτά τα παιδιά.

Πέραν από τον τρόπο παιχνιδιού και το πως στεκόμαστε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είναι σημαντικό ο χαρακτήρας που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δουλειά πολλών χρόνων και πολλών ανθρώπων και το στοιχείο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ είναι η προσωπικότητα, η αυθεντικότητα και ο τρόπος που μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει τη δίψα για τη νίκη.

Αφιερώνω την πρόκριση αρχικά στον κόσμο που μας ώθησε όπως και με την Ίντερ και να το αφιερώσω και στον αδερφό μου που πέρασε κάποιες δύσκολες ημέρες πριν λίγο καιρό».