Μένει στη Γιουβέντους ο Βλάχοβιτς

Παρά την έντονη φημολογία που τον εμπλέκει με τη Ρόμα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2028.

Μένει στη Γιουβέντους ο Βλάχοβιτς

Τέλος στα σενάρια και τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρησή του από τη Γιουβέντους και μετακόμισή του στη Ρόμα έβαλε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους μέχρι το 2028. Μάλιστα, το κλιμακωτό συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει, θα φτάσει να του αποφέρει το 2026 μέχρι και 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο παίκτης έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του, Ντάρκο Ρίστιτς, να συναντηθεί μέσα στην άνοιξη του 2023 με τον αθλητικό διευθυντή της «Γιούβε», Κριστιάνο Τζούντολι, για να ολοκληρωθεί το deal.

O Βλάχοβιτς διανύει μια εξαιρετική σεζόν στον ιταλικό σύλλογο, έχοντας συνολικά 15 γκολ σε 23 αγώνες της Serie A, αλλά και 9 γκολ στις τελευταίες 7 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.