Κλοπ: «Χρειαζόμαστε θαύματα...»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για τα προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του στη μάχη που δίνει για την επίτευξη των στόχων της.

Κλοπ: «Χρειαζόμαστε θαύματα...»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, από τα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω τραυματισμών. Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν αύριο (28/2) τη Σαουθάμπτον για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Γερμανό να σημειώνει:

«Ο Ράιαν (σ.σ. Γκράβενμπερτς) δεν είναι διαθέσιμος... πρόκειται για τραυματισμό στους συνδέσμους. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερος. Αλλά αρκετά κακός για να αποκλειστεί για αυτό το παιχνίδι, το επόμενο παιχνίδι. θα δούμε. Χρειαζόμαστε θαύματα με λίγους παίκτες».

Επιπρόσθετα, για το αυριανό ματς σημείωσε πως αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μοχάμεντ Σαλάχ και Ντάργουιν Νούνιες:

«Πρέπει να δούμε τι μπορούν να κάνουν. Η ομάδα μας έχει περισσότερο βάθος από όσο πιστεύαμε. Το έχω πει πολλές φορές, χωρίς τα παιδιά αυτά δεν θα ήμασταν εδώ. Η ιστορία της Κυριακής (σ. με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ) ήταν μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ιστορίες όλων των εποχών. Τα αγόρια μας παίζουν ποδόσφαιρο με τους νέους, μόλις πρόσφατα εμφανίστηκαν, χωρίς εμπειρία και πολύ ταλέντο».

Κλείνοντας, ο Κλοπ τόνισε: «Λατρεύω τη Championship (σ.σ. που αγωνίζεται η Σαουθάμπτον), η ένταση του ποδοσφαίρου που παίζεται εκεί είναι τρελή. Το πρωτάθλημα είναι απίστευτο και δύσκολο. Η Λίβερπουλ συζητείται ως τεράστιο φαβορί, αλλά αυτό δεν ισχύει. Χρειαζόμαστε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να παλέψουμε».