Κοβάσεβιτς για Βλάχοβιτς: «Είμαι έκπληκτος από την έκρηξη του»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Κοβάσεβιτς για Βλάχοβιτς: «Είμαι έκπληκτος από την έκρηξη του»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στην Gazzetta dello Sport για την απόδοση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ την Κυριακή (25/2) στη νίκη της Γιουβέντους με τη Φροζινόνε.

«Είμαι έκπληκτος από την έκρηξη του Βλάχοβιτς; Όχι, ο Ντούσαν είναι αυτός. Είναι και είναι πάντα φοβερός επιθετικός, απλά έπρεπε να βρει την καλύτερη του φόρμα. Το ταλέντο του δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Μιλάμε για έναν νεαρό αλλά ολοκληρωμένο σέντερ φορ. Απλά, από τον Ιανουάριο είναι σε θεαματική φόρμα και τα πολλά γκολ που έχει πετύχει είναι Είμαι πεπεισμένος και ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Ο Βλάχοβιτς είναι πολύ δυνατός και θα σκοράρει πολλά γκολ για τη Γιουβέντους τα επόμενα χρόνια», είπε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

«Έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Χάαλαντ; Παραμένω πεπεισμένος ότι ο Ντούσαν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο. Ναι, όπως ακριβώς ο Χάαλαντ. Είναι εφικτός ο στόχος των 25 γκολ; Και γιατί όχι; Αν διατηρήσει αυτή τη φόρμα, πιστεύω ότι ο Ντούσαν μπορεί να σκοράρει ακόμη και 10 γκολ από τώρα μέχρι το τέλος», σχολίασε ο Σέρβος.