Κουτίνιο: «Δεν έχω μετανιώσει που άφησα τη Λίβερπουλ»

Ο Φελίπε Κουτίνιο αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το 2018 για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπαρτσελόνα.

Κουτίνιο: «Δεν έχω μετανιώσει που άφησα τη Λίβερπουλ»

Ο Φελίπε Κουτίνιο αγωνίζεται πλέον στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ ως δανεικός από την Άστον Βίλα. Σε συνέντευξη ωστόσο που παραχώρησε στην καταλανική «Sport» μίλησε για την πορεία του στο άθλημα και ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το 2018 για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν μετανιώνω που άφησα τη Λίβερπουλ για να πάω στην Μπαρτσελόνα. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθώ ότι έπρεπε να προσφέρω περισσότερα στο γήπεδο. Δοκίμασα τα πάντα και πάντα ήμουν σωστός επαγγελματίας.

Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω για την Μπαρτσελόνα, για αυτό πήγα και το απόλαυσα. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, κατέκτησα τίτλους και παραμονή μου στην Μπαρτσελόνα θα είναι η ιστορία της ζωής μου.

Δεν θα άλλαζα τίποτα. Το να γυρίσεις τον χρόνο πίσω είναι αδύνατο, αλλά όπως είπα, δεν μετανιώνω. Πάντα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έδινα τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις. Αν τα πράγματα πάνε καλά εντάξει, αν όχι, χρειάζεται υπομονή», είπε σχετικά.