Λίβερπουλ: Σενάριο για Ρούμπεν Αμορίμ, αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Η Λίβερπουλ κοιτάζει την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ για την τεχνική της ηγεσία, ως εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο.

Λίβερπουλ: Σενάριο για Ρούμπεν Αμορίμ, αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται η Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τον πάγκο των «κόκκινων» στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στην πρώτη θέση της λίστας του αγγλικού συλλόγου βρίσκεται το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος στον πάγκο της Λεβερκούζεν και την οδηγεί όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της στην Bundesliga.

Η συγκεκριμένη υπόθεση βέβαια, δεν είναι εύκολη για το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, παρότι ο Αλόνσο κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε φορέσει και τα κόκκινα της Λίβερπουλ. Η Μπάγερν επιμένει και αυτή για την πρόσληψη του Ισπανού, έχοντας ήδη ανακοινώσει ότι θα λύσει τη συνεργασία της με τον Τόμας Τούχελ το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, δημοσιεύματα πλέον στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ έχει ένα εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Τσάμπι Αλόνσο και πιο συγκεκριμένα να στραφεί στον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για την ιστορία πάντως, το όνομα του τελευταίου φέρεται να βρίσκεται παράλληλα και στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.