Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έκρυψε το θάνατο της γιαγιάς του»

Η αποκάλυψη του Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος απέκρυψε το πένθος για το θάνατο της γιαγιάς του και έμεινε πιστός στα καθήκοντά του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έκρυψε το θάνατο της γιαγιάς του»

Το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως ο Νορβηγός πέρασε μία δύσκολη περίοδο λόγω πένθους για το θάνατο της γιαγιάς του, κάτι το οποίο απέκρυψε για να μείνει πιστός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Οι μεγάλοι σκόρερ και οι επιθετικοί σκοράρουν πολλά γκολ, μην τους κατακρίνετε, γιατί θα σας κλείσουν το στόμα. Αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν», είπε αρχικά ο Καταλανός προπονητής για τον διεθνή άσο, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο χθεσινό (20/2) παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ (1-0) και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήταν εκτός δουλειάς για δύο μήνες και την περασμένη εβδομάδα είχε απίστευτα δύσκολες μέρες. Έχασε τη γιαγιά του, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο. Δεν είναι στην καλύτερη φόρμα βέβαια, είναι φυσιολογικό με δύο μήνες μακριά. Μιλήσαμε και μετά το κατάλαβα, γιατί δεν είπε τίποτα για το θάνατο της γιαγιάς του. Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον ίδιο και τον πατέρα του για το πώς ένιωθε, φυσικά».