Premier League: Κόντρα Νέβιλ-Κλάτενμπεργκ για την πρόσληψη στη Νότιγχαμ

Τη Νότιγχαμ Φόρεστ επέκρινε ο Γκάρι Νέβιλ για την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η απάντηση του πρώην διαιτητή.

Premier League: Κόντρα Νέβιλ-Κλάτενμπεργκ για την πρόσληψη στη Νότιγχαμ

Κόντρα έχει ξεσπάσει στην Αγγλία ανάμεσα στο Γκάρι Νέβιλ και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή την πρόσληψη του δευτέρου ως συμβούλου διαιτησίας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο σχολιαστής του Sky Sports και πρώην άσος των γηπέδων, δήλωσε απογοητευμένος από την κίνηση της Νότιγχαμ, για να πάρει την ανάλογη απάντηση από τον πρώην διαιτητή.

«Είμαι απογοητευμένος με τη Νότιγχαμ. Είναι σαν να λένε κοιτάξτε τι τραβάμε. Το καταλαβαίνω, μερικές ομάδες θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί. Είναι κάτι που συμβαίνει, κι εγώ θα το σιχαινόμουν. Αλλά το να προσλάβεις έναν πρώην διαιτητή για να σου λέει γιατί λαμβάνονται αποφάσεις εναντίον σου είναι υπερβολικό. Δεν επιτίθεμαι στους φίλους της Φόρεστ, ξέρω πως μερικοί εξ αυτών νιώθουν ντροπή. Σίγουρα δεν τους αρέσουν οι άδικες αποφάσεις, αλλά δεν νομίζω ότι θεωρούν καλή την κίνηση της ομάδας», δήλωσε ο Νέβιλ με τον Κλάτενμπεργκ να απαντά:

«Είμαι απογοητευμένος με όσα είπε ο Γκάρι Νέβιλ. Ο εργοδότης του, το Sky Sports, έχει προσλάβει πρώην διαιτητές για να βοηθήσουν τους οπαδούς και τους τηλεθεατές να κατανοήσουν τους κανονισμούς και η Νότιγχαμ κάνει ακριβώς το ίδιο».