Χάκπο: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι» (vid)

Η διατήρηση της δυναμικής είναι ο στόχος του Κόντι Χάκπο, καθώς η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να μπει σε άλλη μια κρίσιμη εβδομάδα αγώνων.

Χάκπο: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι» (vid)

Οι «κόκκινοι» εδραίωσαν την θέση τους στην κορυφή της Premier League με την επιβλητική νίκη με 4-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ το Σάββατο και τώρα αντιμετωπίζουν την επόμενη πρόκληση, καθώς η Λούτον Τάουν έρχεται στο Άνφιλντ μεσοβδόμαδα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, στη συνέχεια, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πηγαίνει στο Γουέμπλεϊ για την αναμέτρηση με την Τσέλσι στον τελικό του Carabao Cup.

«Νομίζω ότι πρέπει να διατηρήσουμε την αίσθηση που έχουμε αυτή τη στιγμή και να χτίσουμε πάνω σε αυτό», δήλωσε ο Χάκπο μετά την νίκη στο Gtech Community Stadium.

«Προφανώς μεσοβδόμαδα έχουμε άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και στη συνέχεια το Σαββατοκύριακο είναι επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω ότι τώρα θα έρθουν μόνο σημαντικά παιχνίδια. Τους χρειαζόμαστε όλους και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σε φόρμα».

Ο Χάκπο ήρθε από τον πάγκο στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ και ολοκλήρωσε το σκορ του αγώνα πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ στο 86ο λεπτό.

Το τελείωμά του ακολούθησε τα γκολ των Ντάργουιν Νούνιες, Αλέξις Μακ Άλιστερ και Μο Σαλάχ, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν επάξια τους τρεις βαθμούς.

Για τον αγώνα, ο Χάκπο επισήμανε: «Προφανώς ήταν μια μέρα με τα πάντα μέσα της. Νομίζω ότι [ήταν] μια πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα.

Δείξαμε πραγματικά την καλή νοοτροπία που χρειαζόμασταν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά υπήρξαν και μερικοί τραυματισμοί, κάτι που δεν είναι καλό για εμάς.

Προφανώς έρχονται πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, οπότε ελπίζω να είναι όλα καλά, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι συμβαίνει με τα παιδιά.

Κάναμε πολλά καλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαν μερικές ευκαιρίες. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε και αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας για να προσπαθήσουμε κατά κάποιο τρόπο να σκοτώσουμε το παιχνίδι και στο τέλος τα καταφέραμε».

Ο Χάκπο μετρά φέτος 10 γκολ και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές με την Λίβερπουλ.