Μαρτινέλι: «Η Γιουνάιτεντ με απέρριψε τέσσερις φορές»

Η αποκάλυψη του Γκάμπριελ Μαρτινέλι της Άρσεναλ για την πορεία του στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαρτινέλι: «Η Γιουνάιτεντ με απέρριψε τέσσερις φορές»

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι εντυπωσιάζει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τις εμφανίσεις του στην Άρσεναλ και σε 29 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταγράψει επτά γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι αρκετά χρόνια νωρίτερα βρέθηκε πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» τον απέρριψαν τέσσερις φορές παρότι τον είχαν στις ακαδημίες τους.

«Από το 2015 έως το 2017, πήγα να προπονηθώ εκεί (σ.σ. στη Γιουνάιτεντ) τέσσερις φορές για περίπου 15 ημέρες κάθε φορά. Καθώς όλοι προπονούνται στο ίδιο προπονητικό κέντρο, είδα όλους τους επαγγελματίες. Ζήτησα να βγάλω φωτογραφίες για τον Εβρά, τον Φελαϊνί και άλλους. Ο Πογκμπά ήξερε ότι ήμουν Βραζιλιάνος και με ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει και πού έπαιζα. Βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί», είπε στο «ESPN Brasil» και πρόσθεσε:

«Υπήρχε ένα project μεταξύ Ιτουάνο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπαιρναν πάντα έναν παίκτη. Και πάντα ερχόμουν για αυτό το ταξίδι, αλλά με απέρριψαν τέσσερις φορές. Αυτές οι προπονητικές ημέρες πάντως ήταν εξαιρετικά σημαντικές για μένα για να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού, στους παίκτες και στο πόσο γρήγορο είναι το παιχνίδι εδώ».