Λίβερπουλ: Πρώτος στόχος παραμένει ο Τσάμπι Αλόνσο

Δημοσιεύματα στη Βρετανία υποστηρίζουν ότι πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για τον πάγκο παραμένει ο Τσάμπι Αλόνσο, ενώ άνθρωποι των «κόκκινων» βρέθηκαν στην «Μπάι Αρίνα» για το Λεβερκούζεν-Μπάγερν.

Λίβερπουλ: Πρώτος στόχος παραμένει ο Τσάμπι Αλόνσο

Σε αναζήτηση νέου προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται η Λίβερπουλ μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας το καλοκαίρι. Μπορεί το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο ονόματα να αναφέρονται ως υποψήφια για τον πάγκο των «κόκκινων», ωστόσο αυτό του Τσάμπι Αλόνσο της Λεβερκούζεν συνεχίζει να παραμένει στην πρώτη θέση της λίστας του αγγλικού συλλόγου.

Στη Λίβερπουλ εκτιμούν ότι ο Ισπανός είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Κλοπ, ενώ στα θετικά για τον 42χρονο είναι ότι γνωρίζει καλύτερα τον σύλλογο, αφού κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε αγωνιστεί στην ομάδα από το 2004 ως το 2009 και την βοήθησε να φτάσει μεταξύ άλλων και στην κατάκτηση του Champions League το 2005.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Mirror», άνθρωποι των «κόκκινων» βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στη Γερμανία και την «Μπάι Αρίνα» και είδαν από κοντά το ντέρμπι κορυφής της Bundesliga ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και την Μπάγερν Μονάχου.

Ένα ματς που οι «ασπιρίνες» πήραν τη νίκη με 3-0 και όχι μόνο διεύρυναν το αήττητό τους στην κατηγορία, αλλά ξέφυγαν και με πέντε πόντους στην κορυφή από τους δεύτερους Βαυαρούς, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.