Ρεάλ Μαδρίτης: Πλήγμα με Μπέλινγκχαμ, εκτός μέχρι τον Μάρτιο

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάρτιο με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πλήγμα με Μπέλινγκχαμ, εκτός μέχρι τον Μάρτιο

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές Μαρτίου, αφού υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga επί της Τζιρόνα.

Ο 20χρονος μέσος σκόραρε δύο φορές στη νίκη του Σαββάτου με 4-0, αλλά αποχώρησε μετά από 57 λεπτά στο Μπερναμπέου.

Την Κυριακή υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο και διαγνώστηκε διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. Αναμένεται να είναι και πάλι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λειψία για τους "16" του Champions League στις 6 Μαρτίου.

Ο τραυματισμός του Μπέλινγκχαμ σημαίνει ότι αναμένεται να χάσει τον πρώτο αγώνα για τους "16" του Champions League με την Λειψία την Τρίτη, εκτός από τους αγώνες της La Liga με την Ράγιο Βαγιεκάνο, την Σεβίλλη και την Βαλένθια.

Ο Άγγλος διεθνής έπεσε στο χορτάρι και δέχθηκε θεραπεία στον αγωνιστικό χώρο, αφού φαίνεται να γύρισε τον αστράγαλό του σε μια διεκδίκηση κατά την διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου στη La Liga. Στη συνέχεια προσπάθησε να συνεχίσει να παίζει και επέστρεψε για να σκοράρει το τρίτο γκολ της ομάδας του, πριν πέσει ξανά λίγο αργότερα και συνοδευόμενος από το ιατρικό προσωπικό αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.