Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα 4-0: «Πάρτι»… βασιλικό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης… σκόρπισε την Ζιρόνα με σκορ 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και οδηγεί για τα καλά την κούρσα στη La Liga. Τρομερή εμφάνιση από Μπέλινγχαμ και Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα 4-0: «Πάρτι»… βασιλικό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετέτρεψε σε θρίαμβο το ντέρμπι πρωτοπόρων απέναντι στη Ζιρόνα, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στη La Liga και αποσπάστηκε με 5 βαθμούς διαφορά από τους Καταλανούς.

Ο Βινίσους στο 6’ άνοιξε τον… χορό των γκολ, καθώς αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του με ένα σουτ από μακρινή απόσταση και η βολίδα που εξαπέλυσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 35’ ο Βινίσιους δημιούργησε το δεύτερο γκολ της «βασίλισσας», καθώς τροφοδότησε τον Μπέλινγχαμ με εξωτερικό φάλτσο. Εκείνος βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκαζίνγκα, με μια προσποίηση τον εξουδετέρωσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στο 54’ ο Βινίσιους «χόρεψε» ξανά τον Κούτο με έξοχη ενέργεια, ο Γκαζανίγκα δεν απέκρουσε σταθερά το πλασέ του και ο Μπέλινγχαμ είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας για το 3-0.

Ο αγώνας άρχισε να παίρνει διαστάσεις θριάμβου για τη Ρεάλ, καθώς στο 60’ Βινίσιους και Ροντρίγκο πίεσαν τον Κούτο στη μεσαία γραμμή, ο τελευταίος έκλεψε τη μπάλα και έκανε την κούρσα προτού εκτελέσει υπέροχα στη γωνία για το 4-0.

Στην υπόλοιπη διάρκεια οι γηπεδούχοι έκαναν «συντήρηση δυνάμεων» δίνοντας χώρους στους αντιπάλους τους και έφτασαν άνετα στην επικράτηση, αν και στις καθυστερήσεις έχασαν πέναλτι με τον Χοσέλου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/2

Κάντιθ – Ρεάλ Μπέτις 0-2
(6' Βίλιαν, 46' Φορνάλς)

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2

Αλαβές – Βιγιαρεάλ 1-1

(25' Ομορόντιον - 42' Κουένκα)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα 0-1

(50’ Μπούντιμιρ)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιρόνα 4-0

(6’ Βινίσιους, 35’, 54’ Μπέλιγχαμ, 60’ Ροντρίγκο)

22.00: Λας Πάλμας – Βαλένθια

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/2

15.00: Χετάφε – Θέλτα Βίγκο

17.15: Ρεάλ Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγεκάνο

19.30: Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης

22.00: Μπαρτσελόνα – Γρανάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/2

22.00: Αλμερία – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ