Λίβερπουλ: «Ύμνοι» Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Μπράντλεϊ και την Ακαδημία (vid)

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αποκάλυψε την υπερηφάνεια του για την πρόσφατη πρόοδο του Κόνορ Μπράντλεϊ στη Λίβερπουλ, εξαίροντας την συνεχιζόμενη δουλειά της Ακαδημίας του συλλόγου.

Λίβερπουλ: «Ύμνοι» Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Μπράντλεϊ και την Ακαδημία (vid)

Ο εικοσάχρονος αμυντικός Κόνορ Μπράντλεϊ έχει αποκτήσει πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τον τελευταίο μήνα λόγω του τραυματισμού του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Μπράντλεϊ ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός στην Premier League στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ - όπου μοίρασε μια ασίστ στη νίκη με 4-0 - και βοήθησε τους «κόκκινους» να φτάσουν στον τελικό του Carabao Cup με μια νίκη στα δύο παιχνίδια επί της Φούλαμ.

Ο διεθνής Βορειοϊρλανδός πέτυχε επίσης το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ στην νίκη επί της Τσέλσι με 4-1 στο Άνφιλντ, κατά την διάρκεια της οποίας κατέγραψε και άλλες δύο ασίστ.

Οι εμφανίσεις του Μπράντλεϊ του χάρισαν μια υποψηφιότητα για το βραβείο του παίκτη του μήνα της Premier League μαζί με τον συμπαίκτη του, Ντιόγκο Ζότα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ αναφέρθηκε στο πόσο ευχάριστο είναι να βλέπει τον νεότερο συνάδελφό του να ανθίζει, λέγοντας: «Σε μεγάλο βαθμό. Είναι τιμή για τον εαυτό του και για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει.

Νομίζω ότι ο τρόπος που ανέβηκε και απέδωσε ήταν απίστευτος. Το βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση πόσο καλός είναι και πόσο καλά είναι τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά. Είναι μια πολύ, πολύ καλή στιγμή για την Ακαδημία. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις».

Ο 25χρονος Άγγλος διεθνής είναι, φυσικά, ένας από εκείνους που επωφελήθηκαν από την καθοδήγηση της Ακαδημίας της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, αφού απόλαυσε την δική του διαδρομή από παίκτης της ομάδας Νέων σε υπαρχηγό και κάτοχο πολλών τροπαίων.

Σχετικά με το αν είδε ομοιότητες στην άνοδο των δύο παικτών μέσα από τις τάξεις, πρόσθεσε: «Κάπως. Νομίζω ότι είναι δύσκολο ακόμη και να σκεφτείς και να συγκρίνεις τον εαυτό σου, επειδή ποτέ δεν ξέρεις πόσο καλός είσαι στην πραγματικότητα και κατά κάποιο τρόπο θέλεις απλώς να συνεχίσεις να παίζεις.

Δεν το σκέφτηκα ποτέ πραγματικά τότε. Ακόμα και τώρα είσαι απλά συγκεντρωμένος στο να μπεις στην ομάδα, να αποδώσεις και να γίνεις μέλος της πρώτης ομάδας. Είσαι τόσο συγκεντρωμένος σε αυτό, που δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τίποτα άλλο».

«Είμαι σίγουρος ότι αυτό κάνουν τα νεαρά παιδιά αυτή τη στιγμή. Απλά θέλουν να απορροφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα και γύρω από τα παιδιά.

Είναι προς τιμήν της δουλειάς που κάνουν στην Ακαδημία για να προετοιμάσουν τα παιδιά για να έρθουν εδώ και να εγκατασταθούν αμέσως».

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ ξεκίνησε για πρώτη φορά από τότε που ανάρρωσε από έναν τραυματισμό στο γόνατο, όταν οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν 3-1 στην έδρα της Άρσεναλ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η προσοχή της Λίβερπουλ έχει πλέον στραφεί στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι, η οποία επισκέπτεται το Άνφιλντ το απόγευμα του Σαββάτου για την Premier League, και ο υπαρχηγός της ομάδας του Κλοπ είναι χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι στην ομάδα.

«Είναι ωραίο να επιστρέφω», συνέχισε. «Είναι πάντα μια απογοητευτική στιγμή όταν είσαι εκτός, [είσαι] τόσο ζηλιάρης που δεν μπορείς να παίξεις.

Είναι ωραίο να επιστρέφω και να βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, να βρίσκομαι κοντά τους, να ταξιδεύω, είναι ωραίο να είμαι ξανά εκεί έξω».