Ντιμπάλα: «Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό στη Ρόμα»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα, αλλά και τον ενθουσιασμό που έφερε στο σύλλογο η άφιξη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ντιμπάλα: «Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό στη Ρόμα»

Στην απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα, αλλά και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αργεντινός επιθετικός των Ρωμαίων, Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο διεθνής άσος όταν ρωτήθηκε αρχικά για το σχόλιο του Ντε Ρόσι, ο οποίος σύγκρινε τον Ντιμπάλα με τον Φραντσέσκο Τότι, είπε:

«Με κάνει πολύ χαρούμενο όταν κάποιος σαν εκείνος το λέει αυτό, ειδικά αφού πέρασε πολλά χρόνια με τον Φραντσέσκο. Ο Τότι ήταν προφανώς μοναδικός στη Ρώμη και γενικά στην Ιταλία. Μόνο ευχαριστημένος μπορώ να μείνω από αυτά τα λόγια. Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό. Ξέρει αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από τον καθένα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα μυστικά του».

Όσον αφορά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σημείωσε:

«Είπα στον Μουρίνιο όσα είχα να του πω προσωπικά. Είναι ατυχές να χάνεις έναν προπονητή κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Πιστεύω ότι όλοι φταίνε, αλλά στο ποδόσφαιρο πληρώνουν οι προπονητές. Εμείς οι παίκτες πρέπει επίσης να κοιτάξουμε μέσα μας για να βρούμε μια εξήγηση για αυτό που συνέβη».