Συλαϊδόπουλος: «Τέτοιου είδους παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να ωριμάσουν»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού με την Ίντερ (7/2, 15:00) για τα play off του UEFA Youth League.

Συλαϊδόπουλος: «Τέτοιου είδους παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να ωριμάσουν»

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (7/2, 15:00) με αντίπαλο την Ίντερ για τα play off του UEFA Youth League.

Ο προπονητής της «ερυθρόλευκης» Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα και στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του, αλλά και στο πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια για τα νέα παιδιά που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε στο Καραϊσκάκη με την παρουσία των φιλάθλων μας. Σίγουρα θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι αλλά θεωρώ πως αν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και την ίδια αγωνιστικότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που μας μεγαλώνουν και βοηθούν τα παιδιά να ωριμάσουν και να αντιληφθούν τις απαιτήσεις που υπάρχουν όταν αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».