Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ίντερ (7/2, 15:00) στο πλαίσιο των play off του UEFA Youth League.

Ολυμπιακός Κ19: Έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ

Ραντεβού με την Ιστορία έχει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει την Ίντερ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (7/2, 15:00) για τα play off του UEFA Youth League με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός μετράει το απόλυτο στη διοργάνωση, καθώς αρχικά είχε προσπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Λέτσε με συνολικό σκορ 6-2, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και την Καμπάλα με συνολικό σκορ 7-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να κάνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Λώλης.